Celebrities zijn erg veel in het nieuws en staan altijd in de belangstelling. Wanneer ze een relatie beginnen met een andere celebrity wordt deze altijd breed uitgemeten door de media. Sommige koppels zijn leuk terwijl andere zo vaak in het nieuws komen dat het irritant wordt. Kijk hier mee naar 5 vervelende celebrity koppels.

Speidi


Als je mij vraagt welk celebrity koppel ik het aller-vervelendst vind is dat absoluut Speidi. In The Hills ergerde ik mij al dood aan het verschrikkelijke gedrag van Spencer Pratt en Heidi Montag, en na dat ze getrouwd waren werd dit alleen maar erger. De 2 zoeken steeds de publiciteit op met de meest onzinnige dingen en claimen ook eens in de zoveel tijd te gaan scheiden wat ze naar mijn idee alleen maar doen voor aandacht. Spencer en Heidi zijn 2 ongelooflijke vervelende personen die zoveel mogelijk aandacht proberen te trekken met de meest stompzinnige dingen alleen maar om snel en gemakkelijk geld te verdienen.

Justin Bieber en Selena Gomez


Ook Justin Bieber en Selena Gomez mogen hier niet ontbreken. Dit koppel is veelte schattig en lief dat het misselijkmakend is. De 2 kunnen ook in het openbaar niet van elkaar afblijven en domineren de bladen met de meest onzinnige informatie. Toch blijf ik optimistisch, aangezien ze beide nog heel erg jong zijn denk ik niet dat deze puppyliefde nog jaren stand houd.

Brangelina


Vanaf het moment dat Angelina Jolie en Brad Pitt een koppel waren zijn de 2 een veelbesproken onderwerp. Inmiddels is de Jolie-Pitt clan uitgebreid met 6 kinderen en werkelijk overal duiken er foto’s op van het o zo perfecte gezinnetje. Het is leuk om af en toe iets te lezen over 1 of 2 celebrity kinderen maar 6 is wat mij betreft iets teveel van het goede.

Katie Holmes en Tom Cruise


In 2005 sprong Tom Cruise als een wild dier rond op de bank bij Oprah Winfrey om te laten zien hoe verliefd hij is op Katie Holmes, we hadden toen al kunnen weten dat het begin zou zijn van een ontzettend vervelend koppel. Inmiddels zijn Tom en Katie getrouwd en is hun dochtertje Suri Cruise op jonge leeftijd al een echt modepoppetje. Het vervelendst aan dit koppel is misschien nog wel hun Scientology geloof. Door Tom is Katie ook lid geworden van de Scientology gemeenschap en is ze van een jong en stralend meisje veranderd in een chagrijnige oude vrouw. Daarnaast gaan er ook nog steeds verhalen rond dat het huwelijk tussen deze 2 eigenlijk nep is.

Beyoncé en Jay-Z


Beyoncé en Jay-Z zijn een vervelend celebrity koppel enkel en alleen omdat ze zo verschrikkelijk perfect samen zijn. Ze hebben allebei een goede carrière en liften absoluut niet mee op elkaar succes, daarnaast verschijnen ze vrijwel nooit negatief in het nieuws. Zeker nu met de baby Blue zijn Beyoncé en Jay-Z zo verschrikkelijk perfect dat het vervelend is.

Hoe vervelend de koppels ook mogen zijn, er is nog hoop! Ik heb me zelf doodgeërgerd aan Kim Kardashian en Kris Humphries, maar die zijn nu dus uit elkaar. Al moet ik wel zeggen dat elk vriendje met wie Kim een koppel volgt vervelend is. Dit geld ook voor Blake Lively, wanneer ze geen vriend heeft wordt ze in de media constant aan iedereen gekoppeld en wanneer ze dan eindelijk met iemand samen is, nu bijvoorbeeld met Ryan Reynolds, duiken de meest onzinnige nieuwtjes over de 2 op. Welk celebrity koppel vind jij het vervelendst?

Foto’s via PRPhoto’s en MTV