Brad Pitt heeft verklapt dat hij en Angelina Jolie willen trouwen. Zou het dan nu eindelijk echt gaan gebeuren?

Brad Pitt heeft aan de Hollywood Reporter toegegeven graag te willen trouwen met Angelina Jolie. Het koppel is al sinds 2005 samen, maar hield altijd vol elkaar pas het jawoord te geven als het homohuwelijk overal in de Verenigde Staten legaal is. Toch lijkt dit voornemen nu scheurtjes te vertonen.

Op de grote vraag of het stel gaat trouwen, antwoordde Brad: “We willen het wel heel graag en het betekent ook steeds meer voor de kinderen. We hebben ooit gezegd dat we niet gaan trouwen totdat iedereen dit recht heeft, maar ik denk niet dat we het zo lang kunnen uithouden.”

Baby op komst

Op de vraag of hij Angelina al had gevraagd wilde de acteur geen antwoord geven. Kortom het lijkt erop dat Brad binnenkort op zijn knieën gaat, maar dat is ook niet zo vreemd aangezien het gerucht gaat dat Angelina weer zwanger is.

Foto via PRPhotos