Beter goed gejat dan slecht bedacht, moet H&M gedacht toen ze hun nieuwe H&M Home producten ontworpen. Want het ontwerp van deze producten lijkt verdacht veel op een billboard dat Tori LaConsay maakte.

In 2008 besloot Tori LaConsay, uit Atlanta, haar buurt wat op te vrolijken. Ze schilderde op een billboard de tekst “You Look Nice Today” met daarnaast een rood hart. Maar niet alleen de buren waren onder de indruk van het boord, ook de ontwerpers van H&M zagen er wel brood in. Want deze week kwam LaConsay erachter dat de modeketen haar ontwerp heeft gekopieerd op deurmatten, kussenslopen en handdoeken uit de H&M Home collectie.


Hoewel je geen genie hoeft te zijn om te zien dat de ontwerpen verdacht veel overeenkomsten vertonen, ontkent H&M in alle toonaarden dat zij geïnspireerd zijn door het billboard van LaConsay. De website Regretsy publiceerde een e-mail van een vriend van LaConsay aan H&M, waarin hij de keten verwijt dat het “You Look Nice Today” ontwerp gestolen is. Hierop reageerde de modeketen dat zij een onafhankelijk team van 100 designers hebben en dat zij er zeker van zijn dat het ontwerp niet geïnspireerd is op het werk van LaConsay.