Hou je net als mij niet van horror en thrillers, maar wel van films met droge humor? Dan is de film Tucker and Dale vs. Evil misschien wel wat voor jou! Lees hieronder mijn review.

De Film

Tucker en Dale zijn beste vrienden en gaan hun vakantiehuis opknappen. Een groep studenten die daar in de buurt kamperen, besluit de 2 aan te vallen. Zij denken namelijk dat de mannen moordenaars zijn. Of het werkelijk zo is, kom je achter als je de film kijkt.

Toen ik de eerste paar seconden van de trailer zag dacht ik al van: “oh nee, wat is dit nou weer voor een enge film.” Maar mijn vriend dwong me om deze film te kijken en ik liet het maar over me heenkomen. Uiteindelijk bleek het toch een grappige film te zijn, schrikmomenten zijn er wel, maar totaal niet zo extreem als bij een echte horror of thriller. Er zijn bloederige scènes die soms te flauw voor woorden zijn en voor je het weet is de film alweer voorbij.

Als je niet teveel van de film wilt weten, dan raad ik je aan om de trailer niet te kijken!

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=vQOZHEYhVtU[/pro-player]

Tucker and Dale vs. Evil is vergelijkbaar met Scary Movie, maar persoonlijk vind ik Tucker and Dale vs. Evil net leuker! Dit is zo’n typische film die je of echt leuk of totaal niets vindt. Het is zeker een aanrader om de film met je vriend of vriendinnen te kijken.