Britt Dekker gaat van Playboy naar klooster! Kortom, zou de blondine realityster spijt hebben van haar zonde?

In medialand kan het razendsnel gaan met je carrière. Zo poseerde Britt Dekker enkele maanden gelden nog naakt in de Playboy en nu heeft ze laten weten dat ze naar het klooster gaat! Britt zei op Twitter dat ze geen non wordt, maar gaat om Engels te leren. “Ik ga in ‘n klooster omdat je dan echt afgesloten bent van de buitenwereld, anders ga ik alleen maar naar de manege & vriendinnen,” twitterde ze.

Het is inderdaad geen slecht idee van Britt om Engelse les te nemen. Want tijdens Echte meisjes in de Jungle werd het al snel duidelijk dat ze de Engelse taal niet goed beheerst en aangezien ze nu een wereldreis gaat maken moet daar verandering in komen. Maar om dat nou bij de nonnen te doen, is misschien wel iets teveel voor Britt. Ik zie haar eerder Engels leren in Malta, Brighton of Los Angeles en dan kan Eyeworks daar weer een leuk programma aankoppelen.

Foto via RTL