Eerder kon je de avonturen van April op de set van Gossip Girl al lezen. Dit keer interviewde ik Eline, die zichzelf momenteel een New Yorker mag noemen. Lees hier hoe zij de set van Gossip Girl heeft ervaren en wat haar tips zijn.

[wpcol_1half id=”” class=”” style=””]Toen Eline voor het eerst naar de Gossip Girl set ging in de Upper East Side, zag ze alleen maar nieuwe personages en geen hoofdrolspelers. “Door Twitter accounts te volgen die filmsets in de stad verklappen en door de Twitter zoekfunctie te gebruiken met de woorden Gossip Girl Filming kom je altijd wat tegen als het zover is. Gossip Girl was aan het filmen in mijn buurtje, de leukste buurt in the City, Greenwich Village,” vertelt Eline.

“Gossip Girl was aan het filmen in mijn buurtje, de leukste buurt in the City, Greenwich Village.’’

Eline stond tussen een horde meiden die van de New York University kwamen. “Het meisje naast me vertelde dat ze er vanaf 8 uur ’s ochtends al stond, tussendoor naar haar lessen was gegaan en ze bleef tot het laatste moment!’’

Zo vertelt Eline ook dat er een aantal grote brede bodyguards bij de scheiding tussen de set en de weg stonden. De bodyguards liepen ook met de acteurs en actrices mee terug naar de film truck.“Je had de set aan de ene kant van de straat, daartussen de weg en dan de stoep aan de andere kant. Daar stonden wij allemaal. Tegen de stoep aan stonden een paar mannen, die vriendelijk vroegen door te lopen op de weg en anders op de stoep te gaan staan. Ze vertelden ons ook om niet de cameraflits te gebruiken en zodra rolling klonk, stil te zijn.’’
[/wpcol_1half] [wpcol_1half_end id=”” class=”” style=””]
Eline gaat verder: “De sterren waren druk en af en toe riepen we wat heen en weer. Nadat ze klaar waren liepen ze via de achterdeur snel naar de film truck. De kleine personages namen nog even de tijd om op de foto te gaan, maar Leighton Meester en de rest liepen gelijk door.’’

“Toen ik een keertje aan het eten was stond ik naast Rufus Humphrey’’

Eline heeft uiteindelijk Blair Waldorf (Leighton Meester), Chuck Bass (Ed Westwick), Dan Humphrey (Penn Badgley) en Penelope (Amanda Setton) gezien. Ook vertelde ze dat ze een keertje naast Matthew Settle, beter bekend als Rufus Humphrey stond.

Een tip: “Begin een praatje met de sidewalk beveiligers. Ten eerste het is gezellig en ten tweede het heeft zo zijn voordelen. Zo vertelde een man die bij mij stond details over hoe en waar de acteurs en actrices de set verlaten. Toen liep ik via de achterdeur uitgang naar de film truck met een paar andere fans en Leighton Meester.’’

Of Eline nog een keer zou willen gaan? Antwoord ze dat ze het bij deze mooie once in a lifetime moment houdt.
[/wpcol_1half_end]