Het 15-jarige meisje wat afgelopen zaterdag in Arnhem werd neergestoken is overleden. Ze bezweek donderdagmiddag in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Afgelopen zaterdag werd in Arnhem een 15-jarig meisje neergestoken, ook haar vader werd slachtoffer. De vader heeft de steekpartij overleefd, zijn dochter is donderdagmiddag in het ziekenhuis overleden aan haar verwondingen.

Geen ex-vriend

Een 14-jarige jongen uit Capelle aan de IJssel stak afgelopen zaterdag de vader en dochter neer. Daarna vluchtte hij de wijk in, maar werd al snel door de politie opgepakt. Het is niet duidelijk wat de relatie is tussen de jongen en het meisje, eerder werd er gedacht dat hij een ex-vriend zou zijn, dit bleek uiteindelijk niet zo te zijn.

Naast de 14-jarige jongen is er nog een verdachte opgepakt, een 17-jarige jongen uit Rotterdam. De jongste verdachte is al voorgeleid aan de rechter-commissaris en in bewaring gesteld. De 17-jarige verdachte is dinsdag opgepakt en wordt vandaag voorgeleid.