Na ruim 14 jaar lijkt de liefde tussen Hollywoods droomkoppel Johhny Depp en Vanessa Paradise over te zijn. Het stel zou namelijk niet meer samen zijn.

Once upon a time op een boerderij in Frankrijk, ver weg van het hectische Hollywood, leefden Johnny Depp en Vanessa Paradis een rustig leven met hun kinderen. Al 14 jaar, wat in Hollywood een eeuwigheid is, waren de 2 samen. Toch lijkt er nu een einde aan het sprookje te zijn gekomen, het koppel zou namelijk uit elkaar zijn.

Al enige maanden gingen de geruchten rond dat de relatie van Johnny en Vanessa op springen stond. Onlangs hebben verschillende bronnen aan het tijdschrift People verteld dat de 2 niet maar samen wonen en zelfs al uit elkaar zijn. Daarnaast is het stel al meer dan 1 jaar niet meer samen op de rode loper verschenen.

Foto via PRPhoto’s