Het ziet er naar uit dat de Brangelina clan binnenkort met een 7e kind wordt uitgebreid. Volgens de laatste verhalen is Angelina Jolie namelijk opnieuw zwanger.

Als we het blad OK! Magazine moeten geloven is Angelina Jolie opnieuw zwanger. Officieel heeft ze nog niets bevestigd, wel zou ze het nieuws samen met Brad aan klein groepje vrienden hebben verteld. Volgens de bron van OK! Magazine zou Angelina 3 maanden in verwachting zijn.

Angelina heeft er nooit een geheim van gemaakt veel kinderen te willen. Afgelopen december vertelde ze nog dat een 7e kind niet was uitgesloten en ze zomaar opeens zwanger kon zijn. Daarnaast vind ze ook het heerlijk om zwanger te zijn omdat ze zich dan op en top vrouw voelt.

Golden Globes

Angelina en Brad hebben op dit moment 6 kinderen, 3 hiervan zijn geadopteerd. Op de Golden Globes afgelopen weekend was er nog geen babybuikje bij de actrice te ontdekken, het is daarom nog even afwachten totdat Brad en Angelina het nieuws zelf bekend maken.

Foto via PRPhotos