In een kroeg in Hellevoetsluis is van het weekend de 20-jarige Melanie overleden tijdens het uitgaan. In de nacht van zaterdag op zondag zakte het meisje plotseling in elkaar.

De 20-jarige Melanie was in de nacht van zaterdag op zondag samen met een vriendin in café Alpen Express. Na het drinken van een glas wijn zakte ze rond 2 uur in de nacht in elkaar. Het personeel van de Alpen Express heeft Melanie nog proberen te reanimeren, ook de politie en ambulancemedewerkers hebben een reanimatiepoging gedaan. Helaas heeft dit niet geholpen en is het meisje overleden.

Politie

Volgens omstanders was er niets met Melanie aan de hand, ze zou niet veel hebben gedronken en geen drugs gebruiken. Op Facebook en Twitter ging de roddel rond dat er iemand iets in haar drankje had gedaan en ze daarom plotsklaps neerviel. De politie heeft onderzoek gedaan, maar heeft nog geen enkele reden om te denken aan een misdrijf.

Kroegeigenaar Marco Jalink van de Alpen Express is verbijsterd en heeft een soortgelijke gebeurtenis nog nooit meegemaakt. Hij vertelt aan het AD dat Melanie een lief en serieus meisje was dat nooit rookte, geen drugs gebruikte en maar heel weinig dronk. Daarnaast was ze een vaste klant en kwam zowel op vrijdag als zaterdag vaak in de Alpen Express.

Foto via Google Streetview