De kamer in het Lenox Hill ziekenhuis waarin Beyoncé beviel was niet zomaar een kamer, het leek meer op een luxe hotel suite. Het enige wat verraad dat we een  ziekenhuiskamer voor ons hebben is het bed.

Als je een celebrity bent met meer geld op je bankrekening dan je ooit op kunt maken pieker je er natuurlijk niet over om in een eenvoudige ziekenhuiskamer tussen het gewone volk te gaan liggen. Althans zo dacht Beyoncé erover, haar ziekenhuiskamer leek namelijk meer op een luxe suite uit een 5 sterrenhotel.

Eerder werd er nog gezegd dat Beyoncé en Jay-Z voor ruim 1,3 miljoen dollar een groot deel van het ziekenhuis af zouden hebben gehuurd, het stel ontkend dit. De kamer van de kersverse ouders zou 3200 dollar per nacht hebben gekost en voor iedereen, mits je het kan betalen, te huur zijn.

Foto’s via TMZ