Een work-out is misschien niet altijd even plezierig. Zeker als je in je eentje op de loopband staat of buiten aan het hardlopen bent. Daarom heb ik een aantal liedjes opgezocht waar jij naar kunt luisteren tijdens een work-out.

Oppeppende en vrolijke liedjes kunnen je tijdens een work-out goed motiveren. Kies voor up-tempo nummers die lekker klinken. Ieders muzieksmaak is natuurlijk anders, maar om jouw lijst nog aan te vullen vind je hier een aantal recente en wat oudere nummers.

Cobra Starship ft. Sabi – You Make Me Feel

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38867″]

Ashlee Simpson – Outta My Head (Ay Ya Ya Ya)

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38868″]

David Guetta ft. Sia – Titanium

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38869″]

N.E.R.D. – She Wants To Move

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38870″]

Ke$ha – We R Who We R

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38871″]

Welke liedjes staan er in jouw work-out lijst?