Je zou denken dat Lady Gaga genoeg geld zou hebben om zich heel wat exclusieve tassen te veroorloven, toch koopt de superster regelmatig namaak tassen. Gaga gaf dit zelf toe en raadt haar fans aan om ook een fake designer tas op de kop te tikken.

Lady Gaga gaf haar fans een opvallend advies, zou zouden ze beter hun geld kunnen uitgeven aan een namaak tas dan al hun spaargeld verspillen aan een echt exemplaar. Daarnaast zouden haar fans niet bang moeten zijn om gekke dingen te kopen om hun persoonlijkheid te benadrukken en mogen goedkope en tweedehandse winkeltjes absoluut niet overgeslagen worden.

Wil je de wijze raad van Gaga opvolgen, maar heb je geen idee waar je goede fake tassen kunt kopen? Ook hier helpt de zangeres je uit de brand. Zou zouden in Tokyo veel winkels zijn die namaak Chanel en Versace items aan zouden bieden.

Foto Lady Gaga via PRPhotos