Khloé is niet het echte zusje van Kim en Kourtney Kardashian. Khloé heeft namelijk een andere vader en is voortgekomen uit een buitenechtelijke relatie van haar moeder Kris.

2 exen van de overleden Robert Kardashian beweren dat Khloé helemaal niet zijn dochter is en daarom ook geen echte Kardashian. Dit nieuws vertelden de 2 dames tegen roddelblad Star Magazine.

Volgens Jan Ashley, de vrouw met wie Robert getrouwd was na zijn huwelijk met Kris, was het geen geheim dat Robert en Kris niet trouw waren aan elkaar. Kris zou van 1 van haar avontuurtjes zwanger zijn geworden met Khloé als resultaat. Khloé zou weten dat ze geen echte Kardashian zou zijn, maar Robert zou van haar gehouden hebben alsof het zijn eigen dochter was.

Qua uiterlijk verbaasd het me niks dat Khloé niet het echte zusje van Kim en Kourtney is. Khloé is een stuk forser, langer en heeft minder overeenkomsten dan Kim en Kourtney hebben. Wat denk jij, is Khloé inderdaad het halfzusje van Kim?

Foto via PRPhotos