Vanuit heel de wereld ontvingen Beyoncé en Jay-Z felicitaties vanwege de geboorte van baby Blue Ivy Carter. In plaats van een welgemeende felicitatie stuurt 50 Cent zijn rivaal Jay-Z een pesterige foto.

50 Cent plaatste op Twitter een bericht waarin hij schreef dat Blue Ivy Carter prachtig was en linkte door naar bovenstaande foto. Op de foto is het hoofd van Jay-Z op een babylichaampje geplakt met als resultaat 2 nogal vreemde baby’s. Dat 50 Cent en Jay-Z elkaar niet mogen is algemeen bekend. Volgens 50 Cent is Jay-Z alleen maar bekend vanwege zijn huwelijk met Beyoncé, ook zou hij Beyoncé graag van Jay-Z willen afpikken om kinderen met haar te maken.

Baby Blue is thuis

Beyoncé en Jay-Z hebben hun dochtertje gisterenavond mee naar huis genomen. In een zwart busje met kogelwerende en geblindeerde ramen werd het gezin onder toeziend oog van beveiligers naar huis gebracht. Daarnaast ontkend Beyoncé eerdere verhalen over een keizersnede, baby Blue zou natuurlijk ter wereld zijn gekomen.

Foto via Twitter 50 Cent