Binnenkort is Justin Bieber te zien in het Amerikaanse blad V Magazine. Als je het mij vraagt ziet onze superster er nogal verwijfd uit.

Justin Bieber is door V Magazine gevraagd voor de cover, een modereportage en interview. Vooral de foto’s zijn nogal opvallend, ondanks zijn stoere blik komt Justin erg vrouwelijk over. Hij is op de gevoelige plaat vastgelegd door fotagrafenduo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin en draagt kleding van ontwerper Thierry Mugler

Het interview in V Magazine had als insteek de 18e verjaardag van Justin. In maart wordt hij dan eindelijk volwassen en de grote vraag is volgens V Magazine of de little music prince klaar is om koning te worden. Die vraag verklaard in ieder geval de lauwerkrans en lelijke gladiatorhelm.

Justin praat met God

Verder laat de kleine popprins in het interview weten dat hij het niet nodig vind om naar de kerk te gaan, hij verkeerd namelijk in de bevoorrechte positie dat hij rechtstreeks met God kan praten. Wel vond hij het nodig om onlangs het hoofd van Jezus op zijn onderbeen te laten tatoeëren.

Het lijkt me duidelijk dat ik geen fan ben van deze verwijfde Justin Bieber foto’s. Hij mag dan bijna volwassen worden, zo komt hij op deze foto’s absoluut niet over. Wat vind jij van Justins fotoshoot in V Magazine, Hot of Not?

[bawlu_buttons]