Ondanks dat Blue Ivy Carter nog maar enkele dagen oud is haalt het dochtertje van Beyoncé en Jay-Z veelvoudig het nieuws. Deze keer is het omdat papa Jay-Z een nummer heeft uitgebracht om de geboorte van zijn dochter te vieren. In dat nummer doet hij een aantal onthullingen, zo zou Beyoncé een miskraam gehad hebben.

In de nacht van zaterdag op zondag werd het kindje van Beyoncé en Jay-Z geboren. Het meisje is nog maar enkele dagen ter wereld maar heeft al veelvoudig het nieuws gehaald vanwege haar beroemde ouders. Vandaag staat Blue wederom volop in de aandacht, dit omdat haar vader een nummer, Glory feat B.I.C, heeft uitgebracht ter ere van haar.

In het nummer Glory laat Jay-Z aan de hele wereld weten wat voelt. “The most amazing feeling I feel. Words can’t describe what I’m feeling for real. Baby I paint the sky blue. My greatest creation was you.” Om daarna te onthullen dat Beyoncé eerder een miskraam gehad zou hebben.”Last time the miscarriage was so tragic. We was afraid you disappear. But nah, dear, you magic.”

Verder maakt Jay-Z bekend dat Blue in Parijs is verwerkt en is laat het meisje zelf ook nog van zich horen, op het einde van het nummer is het gehuil van baby Blue te horen. Het nummer heeft officieel Glory feat B.I.C, mocht iemand zich nog afvragen wie of wat B.I.C is? Blue Ivy Carter natuurlijk!

Foto’s via PRPhotos en Blue Ivy