Vanavond is de film The Devil Wears Prada op tv. Leuk detail, de onuitstaanbare Miranda uit de film zou geïnspireerd zijn op de hoofdredactrice van de Vogue, Anna Wintour.

Andy (Anne Hathaway) is net afgestuurd als journalist en heeft moeite met het vinden van een baan. Om toch maar te gaan werken neemt ze een baan aan bij Runway, een hip modemagazine. Ze wordt de assistente van de assistente van de bitchy hoofdredactrice Miranda Priestly (Meryl Streep). Miranda maakt het Andy niet gemakkelijk en zadelt haar met de meest onmogelijke klusjes op. Andy wordt zo in beslag genomen dat ze haar vriend, familie en vrienden verwaarloosd.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38862″]

Ik heb The Devil Wears Prada op dvd en vind het altijd een heerlijke film om te kijken. Naast het grappige verhaal komen er ook de nodige leuke mannen voorbij. Vooral het vriendje van Andy, Nate, gespeeld door Adrian Grenier, is geen straf om naar te kijken.

De film The Devils Wears Prada is vanavond, 10 januari, om 20.30 uur te zien op RTL 4.