Ondanks dat Lady Gaga om de haverklap de media haalt met het meest onzinnige nieuws blijft haar vriend Taylor Kinney meestal uit de spotlights. Toch halen ze nu voor het eerst in tijden met z´n 2e het nieuws, Lady Gaga en haar vriend zijn namelijk samen op huizenjacht.

Lady Gaga en Taylor Kinney leerden elkaar kennen op de set van Gaga´s videoclip You and I, wat begon als een hechte vriendschap eindigde in een liefdesrelatie. Het stel vindt het blijkbaar de hoogste tijd om hun relatie naar een hoger niveau te tillen, ze willen namelijk gaan samenwonen. En waar wij normale mensen zouden beginnen met een beschaafd appartementje pakt Lady Gaga het wederom geheel op eigen wijze aan. In plaats van 1 huis wil de zangeres er namelijk meteen 2 kopen voor haar en Taylor.

De familie van Taylor woont in Pennsylvania en daarom is de keus gevallen op een woning in die buurt, daarnaast wil het stel ook nog een liefdesnestje in New York aanschaffen. Volgens de laatste geruchten hebben de 2 al een aantal woningen bezocht en zal het niet lang duren voordat ze daadwerkelijk 2 huizen zullen kopen.

Foto’s via PRPhotos