Na vele geruchten is het nu werkelijk zover: Beyoncé is bevallen van dochter Ivy Blue Carter. Dat melden Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ en E!

Volgens de geruchten zou Beyoncé in de nacht van zaterdag op zondag via een keizersnede zijn bevallen van dochter Ivy Blue Carter. Vader Jay-Z was erbij toen de zangers beviel in een ziekenhuis in New York van hun dochter.

Via Twitter stromen inmiddels de felicitaties voor de kersverse ouders binnen. Zo liet Rihanna weten: “Welkom op deze wereld prinses Carter! Liefs van tante Rih.” Ook platenbaas Russell Simmons feliciteerde het stel in een tweet.

Carrière

Beyoncé fans hoeven zich overigens geen zorgen te maken dat de komst van Ivy Blue Carter het einde betekend van de carrière van de zangeres. Zo liet Beyoncé eerder weten dat als zij moeder wordt ze ook gewoon muziek blijft maken als dat haar gelukkig maakt.

Foto via PRPhotos