3 keer is scheepsrecht moet Drew Barrymore gedacht hebben, ze gaat namelijk voor de 3e keer trouwen. Haar vriend Will Kopelman zou haar afgelopen feestdagen ten huwelijk hebben gevraagd.

De 34-jarige Will is voor zijn 2 jaar oudere vriendin tijdens de feestdagen op zijn knieën gegaan. Drew en Will zijn sinds februari vorig jaar samen, maar zouden in 2010 ook al een korte romance beleefd hebben. Vrienden van het stel zijn niet verrast, Drew had eerder al aangegeven klaar te zijn om te trouwen en kinderen te krijgen.

3e huwelijk

Voor Drew is een huwelijk niets nieuws, ze heeft namelijk al 2 keer eerder het jawoord uitgesproken. In 1994 trouwden ze op haar 19e met Jeremy Thomas maar was de scheiding na 1 maand een feit. In 2001 is ze maarliefst 5 maanden getrouwd geweest met Tom Green. Ik hoop voor Will dat zijn aanstaande huwelijk met Drew het langer volhoudt.

Foto’s via PRPhotos