Bastiaan van Schaik, die we natuurlijk kennen als Hollands Next Topmodel jurylid, wordt de nieuwe hoofdredacteur van Jackie. Bastiaan volgt Eva Hoeke op die eind december plotseling opstapte.

Stylist Bastiaan van Schaik neemt de functie van Eva Hoeke over als hoofdredacteur van Jackie. Eva stapte eind december onverwachts op nadat onder haar leiding Rihanna werd uitgemaakt voor niggabitch. Via Twitter en andere social media sites ontving Eva vele negatieve reacties en als gevolg daarvan heeft ze haar functie als hoofdredactrice neergelegt.

Bastiaan heeft aangegeven dat het blad onder zijn bewind een mildere toon zal krijgen, zo zullen er geen beledigende teksten meer verschijn, maar ligt de focus op mode. Ik ben heel benieuwd hoe Bastiaan het als hoofdredacteur van Jackie gaat doen, hij zal namelijk 1 van de weinige mannen zijn die bij een vrouwenglossy aan het roer staat.

Foto via Twitter Bastiaan van Schaik