Wat is er nou beter om het jaar te starten met een catchy nummer van Snoop Dogg, Wiz Khalifa en Bruno Mars samen? Young, Wild and Free is het bericht dat zij aan iedereen willen doorgeven en dat is ook zeker terug te zien in de videoclip.

In de videoclip Young, Wild and Free zie je Snoop Dogg op een middelbare school, waarbij een aantal scholieren drugs gebruiken. Ook feesten zij op een parkeerplaats en komen er grote en mooie auto’s voorbij. Natuurlijk kunnen de feestende vrouwen in bikini’s niet ontbreken. Het ziet er naar uit dat ze allemaal een leuke tijd beleven. Bruno Mars zingt ook in het nummer, maar hij komt niet in de video voor.

[jwplayer config=”Meidenblog” mediaid=”38836″]

Ik vind het een leuk nummer en neem de tekst maar ook niet al te serieus. Wat vind jij van de videoclip Young, Wild and Free van Snoop Dogg en Wiz Khalifa?

[bawlu_buttons]