Adele zou volgens de laatste geruchten een nieuwe liefde hebben. Op dit moment zouden de 2 zelfs samen op vakantie in Miami zijn.

Adele’s nieuwe liefde is de 36-jarige Britse ondernemer Simon Konecki. Adele en Simon zijn op dit moment samen in Miami en zijn meerdere keren innig en lachend gespot zijn. Adele heeft ooit in een interview toegegeven dat wanneer een man haar aan het lachen ze sneller met hem naar bed zal gaan, in dat geval ziet het er voor Simon zonnig uit.

De succesvolle albums van Adele, 19 en 21, zijn grotendeels geïnspireerd op Adele’s liefdesverdriet om eerdere relaties, het succesnummer Someone Like You is daar een perfecte voorbeeld van. Ik hoop niet dat nu Adele weer gelukkig in de liefde is ze stopt met het schrijven van zulke mooie, gevoelige liedjes.

Foto’s via PRPhotos