Na 14 maanden huwelijk lijkt de liefde tussen Katy Perry en Russell Brand over te zijn, het stel gaat namelijk scheiden. Omdat Katy haar streng gelovige ouders niet van streek wilde maken was het aan Russell om de scheiding aan te vragen.

De geruchten gingen al langer rond, maar deze keer zijn het geen geruchten meer maar de waarheid, Katy Perry en Russell Brand aan scheiden. Afgelopen vrijdag maakte Russell dit nieuws bekend, hij vertelde er wel bij dat hij altijd van haar zal blijven houden en ze vrienden blijven.

Ouders

Het ging al enige tijd minder tussen Katy en Russell, toch hebben ze nog een laatste poging gedaan om hun huwelijk te redden. Toen deze poging op niets uitliep hebben de twee samen besloten te scheiden. Katy wilde haar streng gelovige ouders niet van streek maken met een scheiding en heeft daarom aan Russell gevraagd of hij de scheiding wilde aanvragen.

Katy en Russell brachten afgelopen Kerst apart van elkaar door. Voor beide is dit een moeilijke tijd, gelukkig heeft Katy veel steun aan haar vriendin Rihanna. Katy belde Rihanna als eerste op om te vertellen over de scheiding. Rihanna bood Katy op haar beurt een logeerplek aan in het huis van Rihanna’s familie in Barbados.