Niet alleen wij maken goede voornemens, ook beroemdheden kunnen er wat van. Daarom lees je hier de goede voornemens van 6 celebrities.

Jessica Biel

Jessica Biels goede voornemen voor 2012 is het leren van een nieuwe taal. De actrice bekende wel dat ze zich dit al 12 keer heeft voorgenomen, maar het er nooit van is gekomen. Misschien zou Jessica zich beter kunnen voornemen dat ze vanaf aankomend jaar alles wat ze zegt ook waarmaakt.

JoJo

In 2012 komt het nieuwe album van JoJo, Jumping Trains, uit. De zangeres wil aankomend jaar daarom harder werken dan ooit en daarnaast tijd vrij te maken om alle goede dingen in haar leven te waarderen.

Whitney Port

Het goede voornemen van Whitney Port is om in 2012 vaker nee te zeggen. De reality ster gaat vaak naar allerlei soorten events waar ze voor gevraagd wordt, aankomend jaar wil ze niet overal zomaar ja op antwoorden.

Natasha Bedingfield

Het voornemen van Natasha Bedingfield is meestal iets wat door 18-jarige wordt gezegd, de 30-jarige zangeres wil in 2012 namelijk haar rijbewijs halen. Natasha heeft zich dit al vaker voorgenomen, maar in 2012 moet het er volgens haar toch echt van komen. Als ze slaagt krijgt ze voor haar verjaardag een auto.

Kelly Osbourne

Het volhouden van goede voornemens is ook de sterkste kant van Kelly Osbourne niet. Elk jaar neemt ze zichzelf iets wat er uiteindelijk niet van komt of toch niks voor haar is. Zo nam ze zich eerdere jaren voor vegetarisch te eten, het gevolg daarvan was dat ze ziek werd. Dit jaar wil ze positief tegemoet gaan door zicht te concerteren op het hier en nu in plaats van het verleden.

Kourtney Kardashian

In 2012 wil Kourtney Kardashian haar grenzen verleggen als het gaat om het ontwerpen van kleding. Op persoonlijk vlak neemt ze zich voor wat liever te zijn voor haar vriend Scott.