De geruchten gingen al enige tijd rond, maar via bovenstaande foto wakkert Paris Hilton ze absoluut zelf 
opnieuw aan. Zou dit Paris’ manier zijn om de hele wereld te laten weten dat zij en Afrojack wel degelijk verliefd zijn?

Paris Hilton plaatste vandaag een foto op haar Twitter waarop ze samen met een vriendin een bril draagt met daarop ”I Love Afrojack”. Dat er tussen Paris Hilton en DJ Afrojack, die in het echt als Nick van de Wall door het leven gaat, iets speelt was al bekend, maar zou deze foto dan de officiële liefdesverklaring kunnen zijn?

De laatste maanden brengen Paris en de Nederlandse Afrojack veel tijd met elkaar door. Paris is een vaste gast bij heel wat optredens van Afrojack en ze maakte eerder dit jaar haar opwachting in de woonplaats van Nick, hier bracht ze zelfs nog een bezoekje aan de plaatselijke snackbar. Toch houden beide vol ”gewoon vrienden” te zijn.