Justin Timberlake zou afgelopen zondag zijn vriendin Jessica Biel ten huwelijk hebben gevraagd. Ze zouden zich hebben verloofd tijdens een vakantie in Wyoming.

Zou het komen door de gezellige versieringen in het straatbeeld, de kerstboom in de woonkamer of het feit dat niemand graag alleen is tijdens de kerstdagen? Hoe dan ook, love is in the air! Zo heeft deze maand Scarlett Johansson een nieuwe liefde aan de haak geslagen, zouden Cameron Diaz en P. Diddy elkaar warm houden deze dagen, maakt ook Britney Spears trouwplannen en komt Kim Kardashian samen met Kanye West in de kerstsferen. Justin Timberlake kan dan natuurlijk niet achterblijven en zou daarom Jessica Biel ten huwelijk hebben gevraagd.

Het gerucht over de verloving van Justin en Jessica werd via social media de wereld in geholpen. Een lokale juwelier uit Wyoming melde het nieuws op Facebook. Daarnaast was er nog ene PR-agent Kyle Schaffler uit New York die op Twitter plaatse dat hij het geweldig vond dat nog niemand op de hoogte van de verloving was.

Foto via PRPhotos