De roddel ging al eerder rond, maar deze keer komt het nieuws van Barbie zelf, ze is zwanger! Samen met haar verloofde Michael krijgt ze een kindje, Barbie zou graag een meisje willen omdat ze gek op roze is.

Bijna kerstt & oud en nieuw heb er zoo zin in met me schatiee..!! en omdat er natuurlijk een kleine barbie of ken opkomst iss haha!!@ op een roze wolkjee. Dit bericht plaatste Samantha de Jong begin deze week op haar Hyves-pagina omdat ze al eventjes over tijd was. Vandaag is Barbie naar de dokter geweest en is het definitief, de Blonde Haagse verwacht een kindje.

Barbie is pas 4,5 weken zwanger, maar kon het niet laten het nieuws al bekend te maken. Dit is erg vroeg, de meeste mensen maken een zwangerschap pas na 3 maanden bekend. Barbie zou graag een meisje willen omdat ze gek op roze is, ook zou ze het kindje dan naar haar overleden zusje Melissa vernoemen. Melissa stierf toen ze 6 weken oud was en daarom heeft Barbie haar nooit gekend.