Aan het eind van het jaar worden we doodgegooid met allerlei verschillende soorten lijstjes. Zo is er ook een lijst opgesteld met de meest invloedrijke celebrity kinderen van 2011, je leest hier wie dat zijn.

Rond deze tijd van het jaar worden er heel wat lijstjes opgesteld en stiekem vind ik die altijd erg leuk om te lezen. Eerder schreef ik al over de meest irritante bekende Nederlander, nu is het de beurt aan de meest invloedrijke celebrity kinderen van 2011. Hier vind je de top 10.

Top 10 meest invloedrijke celebrity kinderen 2011

  1. Suri Cruise (Tom Cruise and Katie Holmes)
  2. Harper Seven Beckham (David and Victoria Beckham)
  3. Shiloh Jolie-Pitt (Brad Pitt and Angelina Jolie)
  4. Max Anthony (Marc Anthony and Jennifer Lopez)
  5. Mason Disick (Scott Disick and Kourtney Kardashian)
  6. Honor Marie Warren (Cash Warren and Jessica Alba)
  7. Cruz David Beckham (David and Victoria Beckham)
  8. Vivienne Jolie-Pitt (Brad Pitt and Angelina Jolie)
  9.  Violet Anne Affleck (Ben Affleck and Jennifer Garner)
  10.  Jayden Federline (Kevin Federline and Britney Spears)

Dat de dochter van Katie Holmes en Tom Cruise op nummer 1 staat verbaasd mij niets, dit jonge meisje verschijnt regelmatig in de bladen, mede dankzij haar opvallende kledingstijl. Ook Harper is geen verrassing, eerder dit jaar bemachtigde deze baby de 1e plek in de lijst van populairste celebs onder de 25.

Ondanks dat Shiloh op de 3e plaatst staat viel Zahara Jolie-Pitt dankzij de 11e plek net buiten de top 10. In de lijst zien we onder meer de zoon van Orlando Bloom en Miranda Kerr voorbij komen en Halle Berry´s dochter Nahla. Hekkensluiter van de lijst is Moses Martin, het jongetje dankt deze plek aan zijn beroemde ouders Gwyneth Paltrow en Chris Martin.