De Nederlandse Jackie heeft naar aanleiding van een artikel de woede van vele mensen op de hals gehaald. Ook Rihanna werd woest na het lezen van de tekst aan haalde flink uit naar hoofdredactrice Eva Hoeke.

In de nieuwe uitgave van Jackie is te lezen hoe je je kunt kleden als de perfecte niggabitch, met Rihanna als voorbeeld. Op internet ontving de Jackie, en met name hoofdredactrice Eva Hoeke, al veel negatieve reacties op deze tekst en ook Rihanna vond het nodig om zich ermee te bemoeien. In maarliefst 2 Twitter berichten bracht de zangeres haar mening over het artikel naar voren.

Rihanna liet weten dat ze Eva respectloos en behoorlijk wanhopig vond, daarnaast zou de Jackie een zielige weergave van de ontwikkeling van de mensenrechten zijn. Om haar woorden kracht bij te zetten sloot Rihanna de Tweet af met FUCK YOU!!!

Eva Hoeke dacht in de eerste instantie zelf dat de term niggabitch wel kon, toch ziet ze nu in dat de tekst niet erg gepast is. Eva heeft op Twitter geplaatst dat er in het volgende nummer van Jackie een rectificatie zal komen.