Mauro Manuel heeft een studievisum gekregen waardoor hij voorlopig in Nederland kan blijven. Mauro mag dankzij zijn studievisum sowieso tot 1 september 2012 in ons land wonen.

Mauro Manuel heeft dit jaar veelvoudig het nieuws gehaald met zijn mogelijke uitzetting. Mauro zou, ondanks dat hij al 8 jaar in Nederland woonde, het land moeten verlaten. De laatste optie om in Nederland te blijven was voor Mauro het aanvragen van een studievisum, vandaag is bekend gemaakt dat zijn aanvraag is ingewilligd en dat hij dankzij dit visum voorlopig in Nederland kan blijven.

Dankzij het studievisum kan Mauro tot 1 september 2012 in ons lang blijven, daarna moet hij het visum opnieuw aanvragen. Volgens zijn advocaat is Mauro erg blij en opgelucht dat hij in Nederland kan blijven en niet terug hoeft naar zijn geboorteland Angola.