Schreef ik vanochtend nog dat de hoofdredactrice van Jackie overhoop lag met Rihanna, zojuist is bekend gemaakt dat ze haar functie neerlegt. Hoofdredactrice Eva Hoeke stapt per direct op.

Hoofdredactrice Eva Hoeke van het modemagazine Jackie legt per direct haar functie neer, dit is het gevolg van een ruzie met Rihanna. In het tijdschrift noemt Eva de zangeres voor de grap niggabitch, ze kreeg van vele mensen boze reacties en ook Rihanna maakte met de woorden FUCK YOU duidelijk wat ze van het artikel vond.

Eva bood een rectificatie aan maar dit bleek niet genoeg. Na overleg met de uitgever Yves Gijrath is er vandaag besloten dat Eva in het belang van de Jackie en alle betrokkenen haar functie bij het tijdschrift neerlegt. Het woord niggabitch is ondertussen een trending topic op Twitter, want er is veel discussie losgebarsten over de woordkeuze in Jackie.