Scarlett Johansson schijnt een nieuwe liefde te hebben. De Britse gitarist Dan White is de gelukkige.

Buiten wordt het kouder en niemand is graag met de Kerst alleen, dit geldt zeker ook voor de celebrities. De nieuwe liefdeskoppeltjes duiken deze decembermaand namelijk veelvoudig op, ik noem een Cameron Diaz en P. Diddy en natuurlijk Kim Kardashian en Kanye West niet te vergeten. Ook Scarlett Johansson zoekt een liefje om haar deze koude wintermaanden warm te houden, deze heeft ze gevonden in Dan White.

Dan White is de gitarist van de band The Tribes, hij zou Scarlett in Londen hebben ontmoet en er was meteen sprake van een klik. Hoelang de liefde stand houdt tussen de 2 is nog maar de vraag, sinds haar scheiding van Ryan Reynolds is Scarlett al meerdere keren met een nieuwe lover gesignaleerd. Zo zouden onder anderen Sean Penn, Bradley Cooper en Justin Timberlake met Scarlett het bed hebben gedeeld.

Foto via PRPhotos