Gaat Britney Spears trouwen? Volgens de Amerikaanse website TMZ zullen Britney Spears en haar vriend Jason Trawick zich vrijdagavond verloven.

Volgens de showbizz website zal Jason Trawick vrijdagavond op de knieen gaan voor Britney Spears. Bronnen zouden bevestigd hebben dat Jason al toestemming heeft gevraagd aan de vader van Britney, Jamie Spears. Een echte verrassing zal het aanzoek niet worden, want Britney is zelf al op de hoogte van het aanzoek.

We weten allemaal hoe het vorige huwelijk van Britney Spears met Kevin Federline afliep, dus ik hoop dat dit huwelijk haar meer geluk zal brengen. Wel lijkt het me heel vreemd om met je vriend af te spreken, wanneer je al weet dat hij je binnen een paar uur ten huwelijk zal vragen. Tot nu toe leek het er in ieder geval op dat de relatie tussen de twee wel goed zit, zo gaf Britney pas nog een motor van 45.000 dollar aan haar vriend.

Foto’s via PRPhotos