De roddelmachine in Hollywood draait weer op volle toeren en wederom staat de net gescheiden Kim Kardashian volop in de spotlights. De realityster zou namelijk een nieuw koppel vormen met Kanye West.

Dat Kim Kardashian niet loopt te kniezen over haar net verbroken huwelijk van 72 dagen wisten we na het zien van deze foto’s al, nu zet ze ook vrolijk de bloemetjes buiten met rapper Kanye West. Tijdens de afterparty van een concert van Jay-Z in Los Angeles konden de 2 niet van elkaar afblijven.

Gewoon vrienden

Volgens verschillende bronnen kon Kayne zijn handen en ogen niet van Kim afhouden. Het leek erop dat hij haar heel graag zou willen zoenen, maar dat niet deed omdat er teveel mensen aanwezig waren. Kim en Kanye kennen elkaar al erg lang en de geruchten dat ze een koppel waren gingen al eerder de ronde, naar eigen zeggen zijn ze gewoon vrienden.

Dat “we zijn gewoon vrienden” verhaal is naar mijn idee gewoon een slechte leugen, bijna alle celebrities die de term “gewoon vrienden” gebruiken blijken haast altijd een koppel te zijn. En als ze dan uiteindelijk toch echt vrienden blijken te zijn,zijn het meestel niet gewoon vrienden, maar friends with benefits.