Volgens eigen zeggen zijn ze gewoon vrienden, maar als we de geruchten moeten geloven zou er meer spelen. Cameron Diaz en P. Diddy zouden namelijk verliefd zijn.

Afgelopen zaterdag werden Cameron Diaz en P. Diddy samen in een nachtclub gespot, volgens verschillende bronnen konden ze niet van elkaar afblijven en gedroegen ze zich als verliefde tieners. Rond 3 uur zouden ze samen de club hebben verlaten. Ondanks dat ze in november ook al samen erg intiem in het openbaar gezien zijn houden ze vol gewoon vrienden te zijn.

In 2008 hebben Cameron en P. Diddy ook een korte romance beleefd en wie weet is de oude liefde weer opgebloeid. Zoals het vaak gaat bij celebrities ontkennen ze een tijdlang alle geruchten om er daarna alsnog voor uit te komen, ik ben daarom benieuwd hoe lang het duurt voordat Cameron en P. Diddy hun relatie openbaar maken.

Foto’s via PRPhotos