Kim Kardashian laat haar ex-man Kris Humphries maar al te graag zien wat hij nu moet missen. Dit doet ze door middel van een sexy fotoshoot in lingerie.

De liefde tussen Kim Kardashian en Kris Humphries heeft niet lang geduurd, na 72 dagen huwelijk vond Kim het wel mooi geweest en vroeg een scheiding aan. Kris voelt zich er benadeelt door de scheiding en zou graag 10 miljoen dollar van Kim krijgen, als schadevergoeding. In plaats daarvan wrijft Kim haar ex-man maar al te graag in wat hij nu mist met een aantal sexy foto´s. De foto´s verschenen afgelopen weekend in The Sun.

Op deze foto’s wekt Kim niet echt een verdrietige indruk, en dat terwijl haar huwelijk nog maar 1 maand over is. Misschien is dit haar manier van de scheiding verwerken of de roddels die al eerder de ronde deden zijn waar, het huwelijk tussen Kim Kardashian en Kris Humphries had niks met liefde te maken, maar was een publiciteitsstunt.

Foto´s via The Sun