Afgelopen maandag ging in Hollywood de film New Year’s Eve in première. Dankzij de vele bekende celebs die meespelen in de film was het op de  rode loper erg druk.

Halle Berry, Zac Efron, Michelle Pfeiffer, Robert De Niro, Jessica Biel, Katherine Heigl, Jon Bon Jovi, Lea Michele en Ashton Kutcher, het zijn zomaar wat namen van bekende sterren die te zien zijn in de film New Year’s Eve. Ook op de première waren er heel wat beroemde celebs aanwezig. Naast de cast van New Year’s Eve kwamen ook andere bekende mensen op de rode loper voorbij, zo was zangeres Fergie aanwezig. Fergie’s man, Josh Duhamel, speelt namelijk een rol in de film.

Opvallend setje op de rode loper waren Lea Michele en tegenspeler Ashton Kutcher. De 2 konden niet van elkaar afblijven en Ashton had voornamelijk oog voor het diepe decolleté van Lea’s jurk. In de film beleven de personages van Ashton en Lea een aantal romantische momenten, zou dit in het echte leven ook gelden? 

Niet alleen in Amerika is de film New Year’s Eve te zien, ook in Nederland kunnen we van deze film genieten. Ik ben er gisteren toevallig heen geweest en vind het zeker een aanrader. New Year’s Eve is een lekkere feelgood film met een hele goede cast. Het idee van de film is vergelijkbaar met Love Actually, alleen spelen de gebeurtenissen daar rond kerst af en Valentine’s Day, waarbij de verhaallijnen om Valentijnsdag heen draaien.

Foto’s via PRPhotos