Een man uit Roemenië is gedood door zijn eigen varken. De man wilde het varken slachten, maar in plaats daarvan beroofde het varken zijn baasje van het leven.

Een 49-jarige man uit Roemenië wilde thuis zijn varken slachten, het dier stribbelde echter flink tegen en zag een slachting niet zitten. De familie van de man hield het varken vast zodat hij de poten aan elkaar kon binden. Op het moment dat de man de voorpoten wilde vastbinden rukte het varken zich los en sloeg wild om zich heen. Hierbij raakte het dier de halsslagader van zijn baasje. De man overleed binnen enkele minuten.

In Roemenië is het een traditie dat mensen met Kerst in plaats van de standaard kalkoen een varken eten. De man wilde het varken daarom alvast voor de feestdagen slachten. Wat er nu met het varken is gebeurd is niet bekend, misschien dat hij deze kerst zijn baasje op tafel krijgt?