De Playboycover met daarop Lindsay Lohan is uitgelekt. Het was eigenlijk de bedoeling dat de cover volgende week pas bekend gemaakt zou worden.

Eerder schreef ik al dat Lindsay Lohan uit de kleren zou gaan voor de Playboy, als je het mij vraagt vanwege geldgebrek, inmiddels is de cover al te bewonderen. Het enige wat Lindsay op de cover draagt is een paar hoge zwarte hakken. De rest van haar lichaam is strategisch afgeschermd met een rood stoeltje met Playboylogo.

Mij verbaasd het niks dat de cover al uitgelekt is, het valt me zelfs mee dat de foto´s zelf nog niet te zien zijn. Bij bijna alle sterren die hun kleren uittrekken voor de Playboy zijn de foto´s altijd al veel eerder op internet te zien. Het zou me niets verbazen als Playboy de foto´s zelf uitlekt om zo extra aandacht te krijgen.