Tijdens de feestdagen brengen veel artiesten een speciaal nummer uit, zo ook onze eigen Nederlandse zanger Rinus. Speciaal voor de feestdagen heeft zanger Rinus het kerstnummer Heb jij m’n piek gezien gezongen.

Zanger Rinus, die bekend is van nummers als Met Romana op de scooter en Verliefd op het meisje van de oliebollenkraam, komt deze kerst met een nieuw meesterwerk. In het kerstnummer van zanger Rinus, Heb jij m’n piek gezien, vertelt Rinus over zijn avonturen tijdens het optuigen van de kerstboom.

Ook de vriendin van Rinus, Debora, is te zien in de clip van Rinus’ eerste kerstnummer. Debora speelde eerder al mee in andere clips van haar vriend. Bekijk hieronder de clip van Heb jij m’n piek gezien, op het einde wensen Rinus en Debora iedereen persoonlijk nog fijne feestdagen.

Het nummer en de clip zijn niet van een hoog niveau, maar ik moet zeggen dat Rinus het leuk doet. Zijn eigen danspasje, de rups, komt weer voorbij en hij doet goed zijn best om iedereen enthousiast te maken voor de komende feestdagen.