De Britse politie is op zoek naar een kattenmoordenaar. Deze sadist heeft 2 filmpjes online gezet waarin katjes op gruwelijke wijze vermoord worden.

De Britse politie heeft een klopjacht geopend op een kattenmoordenaar. Deze man heeft 2 filmpjes online geplaatst waarin 2 jonge katjes van het leven worden beroofd. In het eerste filmpje is te zien hoe een katje in een kerstmuts op bed wordt gezet. Onder een kussen ligt een python te wachten. De python wurgt het katje en eet het beestje daarna op.

In het tweede filmpje bindt de sadist een katje aan een stok vast. Vervolgens wordt het katje in een badkuip verdronken. De filmpjes zijn inmiddels van internet verwijderd, maar hieronder zijn wat screenschots te zien. Let wel op, de beelden kunnen schokkend zijn.

Ik kan er niet bij dat iemand zoiets doet en er dan ook nog filmpjes van maakt en deze op internet verspreid. In Engeland is iedereen op zoek naar deze sadist en er hangt hem zowel een gevangenisstraf als geldboete boven het hoofd. Ook dierenorganisatie PETA helpt mee, de organisatie heeft een beloning van 2.000 pond uitgereikt voor de gouden tip.