De nieuwe videoclip van Lady Gaga met het nummer Marry The Night ging gisteravond in première. Marry The Night duurt maar liefst 13 minuten en we zien verschillende shots van Gaga.

De videoclip Marry The Night begint in een psychiatrische inrichting, waarin Lady Gaga met een zuster praat. Uiteindelijk vertelt ze dat ze een ster gaat worden, omdat ze niets meer te verliezen heeft. Zo gaat het verhaal verder totdat het uiteindelijk eindigt met een explosie. Marry The Night is een van de meest persoonlijke video’s van Lady Gaga.

[pro-player]https://phvids.voxcdn.com/content/twistage-production/1c4/1c446dcfbbb97_3389152.mp4[/pro-player]

Ik vind de scene met de dansers het leukst, omdat ze daar super leuk is gekleed. Er gebeurt zoveel in de videoclip Marry The Night. Kortom ik ben erg benieuwd naar jouw mening en of het Hot of Not vindt!

[bawlu_buttons]