Als je het nummer All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey niet kent, dan leef je echt onder een steen. Nu Justin Bieber een kerstalbum heeft uitgebracht, kon het eigenlijk ook niet anders dan dat er een samenwerking tussen de twee kwam met bijbehorende videoclip.

De All I Want For Christmas Is You videoclip is in een overdekt winkelcentrum opgenomen. Blije mensen, cadeautjes en kerstbomen, je ziet ze allemaal terugkomen. Mariah Carey is in een sexy kerstpakje gehuld en danst er wat bij. Justin Bieber doet wat cadeautjes in een winkelwagen en zingt een beetje rond. Aan het eind zingen ze samen in een slee en zijn ze omringd door mensen.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=fGFNmEOntFA&feature=player_embedded[/pro-player]
Het is een blije video en hij past wel goed bij de Kerst. Het is wel een mooie stunt om twee grote sterren bij elkaar te zetten, maar ik ben benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van de videoclip van Mariah Carey en Justin Bieber met All I Want For Christmas Is You?

[bawlu_buttons]