Veel lichtjes, ballonnen en gespring is er te zien in de videoclip Hit The Lights van Selena Gomez & The Scene. Hit The Lights is alweer de 3e single die zij van het album When The Sun Goes Down uitbrengen.

In de videoclip Hit The Lights is Selena Gomez te zien met een aantal mensen. Ze rennen, dollen en het ziet ernaar uit dat zij de tijd van hun leven hebben. De clip speelt zich overdag en in de avond af op verschillende locaties, waarbij Selena verschillende outfits aanheeft.

[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=8c2ahBlTPz0&[/pro-player]
Het nummer vind ik erg catchy en Selena Gomez ziet er leuk uit. Wat ik zo leuk vind aan de clip is dat je niet verveeld raakt, omdat er zoveel verschillende shots zijn. Ik geef de videoclip van Selena Gomez & The Scene met Hit The Lights een dikke hot! Wat vind jij ervan?
[bawlu_buttons]