Blake Lively en Ryan Reynolds zijn samen op jacht naar een huis. De 2 willen graag een liefdesnestje in New York kopen.

Blake Lively en Ryan Reynolds zijn in Manhattan gespot, de 2 zouden samen een penthouse hebben bekeken. Het penthouse staat voor, omgerekend, ruim 9,5 miljoen euro te koop. Volgens een bron was Ryan als eerst aanwezig bij het appartement en arriveerde Blake iets later alleen, ze droeg een grote hoed om zo niet herkend te worden. Ook leek het erop dat Ryan zou betalen maar erg veel rekening hield met de mening van Blake.

Sandra Bullock

Terwijl Blake en Ryan samen gezellig op huizenjacht zijn heeft de ex van Ryan, Sandra Bullock, het maar zwaar met de breuk. Sandra zou erg verdrietig zijn omdat Ryan haar verliet voor de veel jongere Blake. Volgens een bron zou Sandra erg onzeker zijn sinds de breuk en is ze naar de plastisch chirurg geweest om het 1 en ander aan haar gezicht te laten veranderen.