De ex-man van Kim Kardashian, Kris Humphries, wil haar aanklagen voor 10 miljoen dollar. De 2 gingen begin deze maand na 72 dagen huwelijk uit elkaar.

Basketbalspeler Kris Humhpries, die op dit moment zonder werk zit, wil zijn ex-vrouw Kim Kardashian aanklagen. Hij vindt dat hij een grotere rol in de realityserie Kourtney & Kim take New York heeft gehad dan hem vooraf is verteld. Ook maakt hij zich druk om zijn imago omdat hij in de serie op een foute manier is neergezet. Om dit te compenseren wil Kris 10 miljoen dollar van Kim, dit is omgerekend ruim 7 miljoen euro.

Het gerucht ging al eerder rond dat Kim Kardashian en Kris Humphries niet getrouw zijn uit liefde, maar voor de aandacht. Als ik hoor dat Kris 10 miljoen dollar eist van Kim zou het me niks verbazen als dat gerucht waar zou zijn. Daarnaast maakt Kris zich erg druk om zijn imago, als je mij vraagt is daar niet veel van over na een huwelijk van 72 dagen.

Foto’s via PRPhotos¬†