Bruno Mars heeft weer een nieuw nummer met bijhorende videoclip uitgebracht genaamd It Will Rain. Het nummer is de soundtrack voor de film Twilight Breaking Dawn.

In de videoclip It Will Rain zie je Bruno Mars samen met een meisje in een huis. Het stel is verliefd, maar dat kan ook niet anders, want Twilight is een liefdesverhaal. Er zijn shots van Bruno dat hij zingt en dat hij met het meisje samen is. In een relatie gaat het niet altijd over rozen en het stel maakt in de clip ook ruzie. Uiteindelijk loopt het wel goed af, want ze komen ze weer samen. Tussen de scènes door komen er nog korte filmfragmenten van Twilight voorbij.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=W-w3WfgpcGg&ob=av2e[/pro-player]
Bruno Mars leeft zich goed in het nummer in, want hij zingt het zeker met emotie. Er zit niet echt een duidelijk verhaallijn in de videoclip en het einde zie je alleen shots van Bruno Mars zelf. De clip vind ik niet heel erg speciaal, maar het nummer draai ik wel veel op dit moment. Wat vind jij van de videoclip van Bruno Mars It Will Rain?

[bawlu_buttons]