Angelina Jolie is de laatste tijd erg veel afgevallen. Ze was onlangs op het vliegveld van Vietnam en volgens omstanders zag er ze er ongezond dun uit.

Angelina Jolie zou op dit moment nog maar 45 kilo wegen en sterk afgevallen zijn. Volgens de Britse Grazia krijgt Angelina maar 600 calorieën per dag binnen. Vrouwen horen eigenlijk 2000 calorieën per dag te eten, daarom is 600 wel erg weinig.

Een bron vertelde aan de Grazia dat Angelina erg druk is met haar gezin en carrière dat ze geen tijd heeft om te eten of zo gestrest is dat ze geen honger heeft. De actrice zou haar dag beginnen met wat cornflakes en een lepel kokosnootolie, in de middag wat amandelen eten en ’s avonds een lichte steak met een glaasje wijn.

Drugs

Niet alleen de eetgewoontes van Angelina Jolie zijn vreemd, zo houdt ze er nog een aantal opmerkelijke activiteiten op na. Vroeger droeg ze een ketting met bloed en tegenwoordig verzamelt ze bebloeden pleisters van haar kinderen. Ook vertelde de actrice onlangs dat ze blij is nog te leven, vroeger gebruikte ze verschillende soorten drugs en deed aan zelfverminking.

Foto via PRPhotos